Így lehet pár ezer forintből mesés karácsonyi ajándékod mindenkinek!

Sziasztok, Győrfi Marika vagyok!

Ma már tudatosan költöm a pénzem. Felkutatom a legjobb ajánlatokat és a legjobb ajándékokat szerzem be. Sajnos sok mindenen keresztül kellett mennem ahhoz, hogy kialakítsam ezt a szemléletet. Azért kezdtem el írni ezt a blogot, hogy Neked ne kelljen!

Nehéz erről beszélni, sokáig nem is tudtam, de mára már úgy gondolom, hogy jobb, ha legalább írok róla, hogy mások tanulhassanak a példámból.

Remek állásom volt, pénzügyi tanácsadóként dolgoztam az egyik legnagyobb banknál. Hosszú idő alatt küzdöttem fel magam a ranglétrán, kemény munkával. Aztán az egyik nap behívtak a főnöki irodába, közölték velem, hogy a bank kivonul az országból és sajnálják, de jövő hónaptól nem lesz hová bejönnöm dolgozni. Hirtelen elkezdett forogni velem a világ, szédültem és el sem akartam hinni ezt az egészet. Manapság gyakran lehet hallani, hogy nincs biztos munkahely, a mai világban bármi megtörténhet. Persze, persze, gondoltam…ez csak rizsa. Sajnos mégis megtörtént. De pont velem?

happy-6

Nagyon nehéz időszak következett. A korábbi munkámnak köszönhetően egész jó anyagi helyzetben voltam és már megszoktam egy bizonyos életszínvonalat. És most jön a legrosszabb rész: tartalékaim egyáltalán nem voltak, így amíg nem találtam új állást, minden maradék pénzem be kellett osztani. Ez 4 hónapig tartott. Eléggé elgondolkodtatott ez a helyzet. Elkezdtem utánaszámolni mire költöttem ennyit, és hogy hogy lehettem olyan felelőtlen, hogy nem számoltam váratlan helyzetekkel. És BUMM! Jött a nagy felismerés! Egy csomó pénzt kigórtam az ablakon! Egyáltalán nem tudatosan költöttem! Gondolj bele mekkora változás volt ez hirtelen: eddig mindenfélére dobáltam szét a pénzem, aztán a legalapvetőbb dolgokat is jól meg kellett fontolnom, hogy megengedhetem-e magamnak.

qwe-1-1

Azon kaptam magam, hogy teljes mértékben megváltozott a korábbi pazarló szemléletem és rászoktam, hogy addig kutakodok az interneten, amíg sikerül a lehető legjobb ajánlatot megtalálnom, amit a pénzemért kaphatok. Ez az „okos költés” (ahogy én nevezem) már szokássá fajult (a családtagjaim szerint már kicsit megszállott vagyok). Azóta már szerencsére túljutottam a mélyponton, találtam új munkahelyet és újra happy minden, viszont erről az új szokásomról SOHA nem mondok már le.

Most, hogy közeledik a karácsony időben elkezdtem a legokosabb ajánlatokat felkutatni a neten, hogy megajándékozhassam szeretteimet. Ilyenkor be kell szerezni az ajándékokat, tehát nem szabad egyetlen bomba ajánlatot sem kihagyni! Ez a kedvenc időszakom, mivel ilyenkor rengeteg webáruház kínál akciókat. Természetesen csak azt veszem meg, ami tökéletesen megfelel a személetemnek. Sok kutakodás árán, de találtam egy szuper ajánlatot, amivel az összes lány/hölgy ismerősöm ajándékát ki tudom pipálni. Hidd el, én már sok-sok ajánlatot láttam, de ezen még az én szemem is megakadt. Először nem is akartam elhinni.

15658625_10211645635519799_1769427123_o

Ezazzz! Mindenkinek (összesen 6) gyönyörű, aranyozott ékszert fogok ajándékozni és ezt az egészet kihoztam 10.038 Ft-ból, amivel 9882 Ft-ot sikerült megspórolnom. Ez fejenként 1255 Ft-ra jön ki, ami azért ismerjük be, remekül hangzik!

15631078_10211645635599801_1585695192_o

 

Találtam egy weboldalt, ahogy az egyik nyakláncot 99% kedvezménnyel lehet megvásárolni, ha választasz hozzá még egy terméket. Ez pont jól jön, mivel így minimum 2 ember ajándékát be tudom szerezni. A linket itt találod: www.happybizsu.hu. Szerintem mindenképp érdemes az aranyozott ékszereket választani,  mert azok képviselik a legnagyobb értéket. Ezen belül is a szetteket ajánlom, hiszen a nagyobb csomag kedvezményes áron szerezhető be, amit akár 2 ajándékozott között is szét lehet osztani. 😉

palma

 

Ráadásul az ügyfélszolgálattal is pozitív volt a tapasztalatom, ami sok rendelésem esetében sajnos nem mondható el.

button_tovabb-a-happy-bizsura

masni kep

Kiemelt termékeink

separator

További bejegyzések

separator
masni kep
masni kep
masni kep